30.10

idag har jag jobbat 14 timmar, är helt död i hela kroppen. jobbar imorgon igen så det blir ingen bra upd. nu ska jag lägga mig o kolla på ett avsnitt gossipgirl och sedan sova! ciao

29.10


28.10

idag har jag gjort massa nödvändiga saker som att tvätta, städa, laga mat, gå ut med hunden osv... sovit endel också. ikväll åkte vi till vårgårda på innebandymatch. det blev förlust, så jäkla surt. bara att ta nya tag. imorgon blir det jobb igen efter tre dagars ledighet. nu ska jag minsann sova. ha de fint

27.10

idag har jag haft en skitdag/fuldag då allting går fel, vad jag än tar på mig så känns det fel osv... det är väl bara gilla läget antar jag. ikväll blir det innebandy i vilket fall, det blir bra det.

26.10

love på mina skinnbyxor från h&m, lätta att både klä upp och klä ner. kavajen/koftan är seconodhand, billigt & snyggt = bra!

make up store

cover all mix, från make up store.

har fnurlat på att köpa denna concealer ett braaa tag nu, så igår tog jag mig i kragen, har ju hört så mycket bra om denna så tvekade egentligen inte alls. vi ska nog trivas bra tillsammans!

somewhere lost in emptiness

såhär såg jag ut igår då världens bästa pappa & mamma hade sin 100årsfest (50+50). Pappa fyllde igår (grattisgrattis igen). En trevlig kväll med fina släkten och massa annat härligt folk, endel man inte träffat på ett par år. skooooj! idag har jag och hjärtat ätit varsin god donkenmeny (den satt fint) och hjälpt till liiiite och städat. ikväll ska jag umgås med tjejerna, det blir fint det!

21.10

idag har jag köpt present till pappsen som fyller år i helgen, umgåtts med hjärtat i vanlig ordning och till sist jobbat. nu ska jag slänga i mig någonting att äta, sedan blir det sängen. imorgon väntar tandläkaren och jobb, sen får vi se om jag kan klämma in någonting annat däremellan. ta hand om er

21.10

köpte mig ett par nya brallor i förrgår, skönaste jag haft på mig tror jag nästan. wellwell, idag har jag jobbat hela dagen lång. nu ska jag och hjärtat göra varma mackor, sedan sova. ha det bra gott folk! jag återkommer imorgon

pics

bild 1&2 av fia, 3&4 av mig

new

nya älsklingar från h&m, endast 99 kr.

love the way you lie

gårdagens outfit. 20årsfest hos therese som var väldigt trevlig, sedan gick vi vidare ut och dansade hela kvällen tills vi inte orkade längre. awesome!

acne

är kär i min fina plånka från acne

14.10

ganska tråkig outfit/dålig bild för ett par dar sen. mår lite bättre nu. har varit och jobbat idag, firat 11 mån med finaste killen och tränat bowling. nu ska jag sova. imorgon väntar jobb, sen har jag ledig helg. lycklig tjej!

på väg hem till mig


12.10

har legat hemma i två dagar nu och mått skit, nu är jag piggare så jag återkommer imorgon! ciao

summer


10.10

nu har jag snöat in mig på sommaren. saknar den litegranna fast ändå inte. har en hel hög bilder som bara ligger och skräpar och som aldrig har blivit av att jag publicerat. slänger in en hög om ena stund, sen är det slut med sommarbilder. måste ju få plats med hösten också.

love

har världens finaste pojkvän!

höst

bild från i somras

nu är det inte längre sommar, det är höst på riktigt. ganska mysigt om jag ska erkänna. fast kallt, regningt och eländigt på samma gång. nu ska jag dra mig mot jobbet, ha en fin dag

nu kör vi

nu händer det grejer minsann. jag börjar blogga igen, äntligen! förstår att ni har längtat efter detta moment. vi hörs med mer upd inom kort finisar, puss på er!

RSS 2.0