dör lite


guld


I could stay like this foreverph1 kan vara fulaste/roligaste bilden på mig någonsin, antar att jag får bju på de ph2 jag och min carl

har haft världens bästa helg. i fredags kom min carl hem, som varit borta i tre veckor, äääntligen. så han har varit min hela helgen. i fredags drog vi på 18årsfest hos fia och sedan vidare. i lördags åkte vi till tidaholm och jag kikade på innebandy. resten av dagen bestod till stor del av chill. i söndags sov vi länge, åkte en sväng till skövde och sedan blev de mys o film hela kvällen. underbart!

these streets are filled with memories, both perfect and in pain


jag har glömt att visa min nya, fina, lila ipod som spelar underbar musik. tryck på bilden så kan ni lyssna på en mixad, liten,  men rätt bra spellista.

100209

hade en ledig dag igår då jag hann återhämta mig efter en jobbhelg. idag blir det work igen, börjar om en timma så det är dags att dra sig mot tåget nu. vi hörs ikväll folks.

ny jacka


jag köpte denna vårjacka för cirkus en vecka sedan när jag var på en liten shoppingtrip i götet med louise. precis i min smak, nu är det bara våren som saknas. tycker att snön kan försvinna nu så att vi kan välkomna våren, den är efterlängtad.

från monki såklart

let's make out in the middle of the streetett grattis


louise, jag och sofia. <3

igår fyllde världens bästa fia 18 år. jag och louise väntade ivrigt i förrgår på att det skulle bli en ny dag så att vi kunde vara först med att säga grattis. vi kikade två filmer och tiden gick, till slut blev klockan tolv och vi kunde äntligen säga grattis till vårt lilla kex. grattisgrattisgrattis och hoppas att ditt år som 18 blir awesome, resten av dina år likaså. pusspådig love!

someone new


heey. är helt slut i heeeela kroppen, det är jobbigt samtidigt som det är göttt. det har varit en lång jobbdag och träning på det. inte en lugn stund med andra ord. men imorgon är jag ledig vilket ska bli rätt gött, ska spendera dagen med louise och det kan ju inte bli annat än bra. nu: antingen film eller sova. peace

you know, you know - no you don't, you don't


2009
look at the stars, look how they shine for you
RSS 2.0