årets lucia


förstasidan på ft idag. sånt här blir man glad utav. erica blir årets lucia. woho. är glad för din skull. grattisgrattisgrattis!

nytt


i fredags var jag i desperat behov av en ny mascara. ville prova någon annan än min tidigare så jag gick in på h&m och tog den som helt enkelt såg coolast ut. är liksom inte så bra på dethär med smink. nåväl, jag tycker att denna funkar bra.

these streets are filled with memories, both perfect and in pain


helgen: har varit bra/lyckad. har knappt varit hemma någonting, men jag klagar inte.
igår: spelade bowlingmatch mot tibro, som vi vann. åkte iväg på kalas hos farmor där nästan hela goa släkten var. åkte vidare (jäkla farande och flängande) till louise. party & reunion med gamla klass-tjejerna. dock inte alla. men det var hur trevligt och roligt som helst. kvällen fortsatte på terran med gött folk & dans. till slut kom carl och hämtade upp mig, louise & petra och vi for vidare till tidaholm.
idag: vaknade upp med finaste och gick inte upp ur sängen förrän halv tre. underbart. kvällen har spenderats med louise. varsin kebabtallrik, cola, snack och ett par härliga skratt. vek oss av skratt när vi hämtat mat på pizzerian. killen: ni får ta pizzasallad om ni vill. jag och louise SAMTIDIGT: vill du ha det eller? (paus)....naaaeee.. antar att vi tänker likadant. båda stirrade konstigt på varandra och sedan skrattades det ända hem till louse. älskar den tjejen!

tidaholm

har spenderat dagen i jönköping med mamma och pappa. när jag kom hem var det bara packa om och ta bussen till tidaholm och min carl, där jag är nu. imorgon är det fullt upp. bowlingmatch i tibro, kalas för farmor och reunion med gamla klasstjejerna. kommer bli great. nu ska jag sluta vara osocial och mysa vidare. puss

konstig tjej?
jag är en ganska lättirriterad person, får jag lov att erkänna. dock brukar jag samla mig, andas några djupa andetag och helt enkelt chilla. det blir liksom bäst så. jag har under dagen stött på två saker som får mig att nästan koka litegrann inombords.

1. telefonförsäljare som ringer hem och ska fråga en massa. man hör liksom inte ens vad de säger. finns det något jobbigare? dom bara tjötar och tjötar, förstår inte hur man kan vilja ha ett sånt jobb (okej i dessa tider får man väl ta vad man får, men ni fattar poängen) där folk bara tycker att man tjööötar. nåja, jag drog en fet lögn när de frågade vem som fyller år nästa gång i familjen (vilket är jag) och sa att ingen var hemma, eftersom det var mig de ville prata med. smart man är ibland...

2. de som jobbar i "biljettkassan" (whatever det nu heter) på stationen. är inte ALLA så sjukt sega? antar att de bara gör sitt jobb extra noga men ibland känns det som att de verkligen njuuuuter av när folk missar sina tåg bara för att de inte är och köper biljett fem timmar innan tåget går. idag var jag i tid i vilket fall och hann köpa ett nytt fritidskort. dock satt den coola killen i kassan och pratade i telefonen i fem minuter innan han hade tid för mig. pratade i s-l-o-w-m-o-t-i-o-n. det är då man sluter ögonen, räknar till tio, andas ett par djupa andetag och ler lite försiktigt. när man egentligen vill kliva över disken och ta hand om hela skiten själv.

är det bara jag som är såhär konstig?

hair
någon som tänkt på hur mycket mitt hår växt? inte? joo. skulle kunna bero på att jag inte klippt mig på ett halvår typ, minns inte ens när jag senast satt hos frisören. luggen klippte vi ju här hemma, jag och louise. dags för mig att göra någonting åt mitt slitna hår, dvs boka tid hos frisaaaan.

hej

hej och välkomna, jag behöver väl inte presentera mig vid dethär laget, eller? fan vad hon byter blogg hela jäkla tiden sitter ni där hemma och tänker. nu ska jag försöka hålla mig till denhär framöver. blev bara så....trött...på den andra. vet inte. kan inte riktigt sätta fingret på det. nåväl. jag är samma gamla vanliga tråkiga malin så ni behöver inte oroa er. jajaaaa who cares. om ni blir sugna/uttråkade/vadsomhelst så kan ni alltid läsa mina tidigare bloggar: mmalinkarlgren, mkarlgren & malinochlouise. hoppas att vi ska trivas här. puss på er

det finaste någon kan få


här har ni mig


välkommen


RSS 2.0